Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

PowerPoint 2013: Alapanyagok mérete, tájolása

2017. október 15. - Mercator

A régebbi változatokban az Oldalbeállítás paranccsal a bemu­tató diáinak méretét, tájolását és számo­zását határozhattuk meg, és döntöttünk a vég­ered­mény (nyomtatott vagy vetített) megjelenítési módjáról. Ezt a 2010-es változattól – túlságosan is leegyszerűsítve – a Tervezés szalag Dia írásiránya gombjához kap­csolták, ahol csak a tájolás állítható be (akár diánként eltérő módon).

powerpoint_2013_dia_merete.jpg

A 2013-as változattól ez is megváltozott. Most a Tervezés szalagon vagy a Diaminta szalagon érjük el a Diaméret gombot, amelyben beállíthatjuk a hagyományos és a széles képernyős oldalarányt. Az Egyéni diaméret paranccsal beállítható tulajdonságok megadják a diák méretét választható listából (Oldalméret), illetve egyedi Szélesség,  valamint Magasság beállításokkal.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr2812981322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása