Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Windows 10 Biblia

2017. október 15. - Mercator

1105 oldal/52 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-4743

Betekintés a könyvbe!

A kötet átfogó ismertetést kíván nyújtani az operációs rendszer magyar nyelvű változatának csaknem minden szolgáltatásáról, lehetőségéről. A könyv szerkezete segít a Windows 10 operációs rendszer szolgáltatásainak fokozatos megismerésében.

A kiadó „Biblia” jellegű kötetei tartalmazzák az adott témában kiadott összes kötetet egy kis kiegészítéssel. Így most az első részben a rendszer alapjaival és újdonságaival, a második részben a Windows 10 rendszer alkalmazásához kapcsolódó legfontosabb és leggyakoribb parancsokkal, a harmadik részben a rendszer testre szabásával foglalkozunk. A negyedik részben a mappák, állományok és lemezek kezelésével, az ötödik részben a hálózati kapcsolatokkal, diagnosztikával és hibaelhárítással, a hatodik részben az operációs rendszer kellékeivel foglalkozunk, a hetedik rész példák, feladatok segítségével vezeti be az olvasót a Windows 10 használatába, melynek leckéi illeszkednek a korábbi részekhez.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr1812982136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása