Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

OpenOffice Calc: Kezelőeszközök

2017. október 24. - Mercator

A rendszerablak második sora a menüsor, melynek almenüit vagy a fentiek szerint egérrel, vagy a billentyűzet segítségével, az Alt billentyű és az aláhúzással jelölt betű billentyűjének együttes lenyomásával gördítjük le. A menüsor alatt levő sorokban a Nézet/Eszköztárak... almenü parancsaival ki- vagy bekap­csolható ikon­menük, más néven úgynevezett szerszámosládák találhatók, ame­lyeket később részletesen ismertetünk. A többi elem szintén ki- és bekapcsolható.

calc_eszkoztarak.jpg

Közepes (az ikon és a teljes méret közötti köztes) méretű ablakot alakíthatunk ki, ha a menüsor jobb szélén álló  ikonra kattintunk. Ekkor megváltozik a képernyő formája, a kialakuló külön ­ablak saját menülegördítő, méretező ikonokkal rendelkezik. Ezek az ikonok teljes méretű dokumentumablak esetén a menüsor jobb oldalán jelennek még és a szerkesztett dokumentum ablakára vonatkoznak.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr1413066938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása