Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

MS Project 2016 - Projekttervezés

2017. november 02. - Mercator

122 oldal, 6 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5782-14-5

Betekintés a könyvbe!

A Microsoft Project egy sokoldalú projekttervező, vezető, követő rendszer. Már a legegyszerűbb „kiszerelésében”, azaz a helyi számítógépünkre telepített „szigetszerű” alkalmazás segítségével is kialakíthatjuk a munkák, tevékenységek hierarchikus sorrendjét, tervezhetjük meg a projekt végrehajtását, oszthatjuk szét az erőforrásokat, jól modellezhetjük, követhetjük az egyes projektek végrehajtását. Mindehhez többféle, változatosan testre szabható, formázható, táblázatos és grafikus megjelenítést biztosít a program.

Még több lehetőséget biztosít a kiszolgálóval összekapcsolt alkalmazás, amely esetben az erőforrások megosztása már több projekt között is lehetséges és így még egyenletesebb kiaknázásuk biztosítható. Így a program segít elkerülni a minőséget rontó és a határidők teljesítését is veszélyeztető túlterheléses munkacsúcsokat és az erőforrásokat gazdaságtalanul alul használt időszakokat is.

Kötetünk némileg hiánypótlónak tekinthető, hiszen a programról csak két évtizeddel korábban jelent meg két kötet az azóta már megszűnt Computerbooks kiadónál. Ezek egyrészt a program kezdetleges változatáról szóltak, másrészt ma már csak antikváriumban szerezhetők be.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr413143144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása