Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Photoshop Elements 2018 - Képszervezés és gyorsjavítás e-book

2018. március 20. - Mercator

Ajánljuk: #Photoshop Elements 2018 - Képszervezés és gyorsjavítás e-book

313 oldal/20,5 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5810-01-5

Betekintés a könyvbe 

A Photoshop a nyomdai előkészítés és képfeldolgozás legelterjedtebb programja. A Photoshop programok a professzionális fotósok, képfeldolgozók megbecsült eszközei, tudásuk mellett borsos áruk miatt is.

Az amatőrök a Photoshop Album és a Photoshop Elements programok előnyös szolgáltatáskészletét használhatják a Photoshop Elements 15.0 szoftverben. Ezzel az olcsó (körülbelül 30000 forintba kerülő) programmal a nem professzionális felhasználók könnyen, gyorsan javíthatják digitális kamerából vagy szkennerről származó képeiket, sőt számos olyan szolgáltatást is kiaknázhatnak, amelyekkel eddig csak a „nagy” Photoshop program rendelkezett.

A kötetet az újdonságok (13-as verzió: vizuális képkeresés, azaz tárgyak, személyek, azonos képek keresése, feliratok görbére és alakzatba töltése stb., 14-es verzió: automatikus pára és bemozdulás eltávolítás, új kreatív hatások, új “kézenfogva” megoldások, funkciók részleges átadása a Premiere Elements programnak stb., 15-ös verzió: arcátalakítás támogatása, háttér elmozdítása, képfestés, új hatások, új képjavítás, képkeresés, 2018-as változat: új automatikus kiválasztás, új hatások, új vezetett szerkesztések – zárt szemek kinyitása, háttér cseréje -, új diabemutató készítés) és a legfontosabb információk bemutatása után, a képek feldolgozásának szokásos menete szerint építettük fel, így először a képek szervezésével foglalkozunk, csak utána térünk rá az egyszerűbb, majd összetettebb képjavító, szerkesztő funkciók alkalmazására. A képek szervezésére ugyanis annak is szüksége van, aki képeit módosítás nélkül, csak nézegetni, rendszerezni, nyomtatni, postázni, archiválni szeretné. Ide tartozó alapművelet a képek betöltése és elmentése tetszőleges formátumban.

A könyv könnyebb kezelhetősége érdekében az eredetileg egyetlen kötetre tervezett anyagot a Photoshop programról szóló könyvünk esetében már bevált módszer szerint három kötetre bontottuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr9013754450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása