Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

PowerPoint: Látványosabb bemutatók videóval

2018. június 11. - Mercator

A látványosabb bemutatók létrehozása érdekében a PowerPoint 2010 programot több videó és fényképszerkesztő újdonsággal bővítették. Az áttűnések és az animációk könnyebben kezelhetők, mert a korábbiaknál gördülékenyebbek és színesebbek lettek, valamint külön lapon kezelhetők. Megváltozott az egyéni animálási útvonal szerkesztési módja is.

powerpoint_2010_video_alakzatban.jpg

A képeken alkalmazható művészi hatásokat és videó-átszínezési technikákat az Office újdonságai részben mutattuk be. Ezen kívül módosíthatjuk a videoklip fényerejét, kontrasztját, szegélyének méretét, stílusát, a videóképet akár alakzatban is játszhatjuk, indítását és befejezését elhalványítással kapcsolhatjuk össze, a videoklipet plakátképpel, átfedő szöveggel bővíthetjük, beállíthatjuk a bemutató vetítése számára a videoklip lejátszási tulajdonságait is.

A videoklipek befoglalóján is alkalmazhatjuk a többi grafikus elemen használható effektust, vagyis az alakzat forgatható, térbe helyezhető, domborítható, szélein finom átmenet képezhető, árnyékolható, tükrözhető.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr7814041408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása