Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Photoshop CS6: Camera Raw 7

2017. október 21. - Mercator

Az átalakított vezérlők javítják a csúcsfények és árnyékok renderelését. A színegyensúly finombeállítására a színhőmérséklet és fehéregyensúly korrekciót alkalmazhatjuk. Ezzel kiküszöbölhetjük a helytelen megvilágítás (fényforrás) és fehéregyensúly eltéréseket. A fehéregyensúly beállításakor a program a képen kiválasztott semleges szürke vagy fehér színű részhez igazítja a többi színt.

photoshop_cs_6_camera_raw.jpg

A fehéregyensúly, a csúcsfények és az árnyékok módosítása, valamint a zaj, illetve a moaré csökkentése helyhez kötötten is elvégezhető.

Az új, helyhez kötött korrekciós beállítások és alapvető csúszkák új képek feldolgozásakor jelennek meg, illetve akkor, ha a korábban feldolgozott képeket a 2012-es állapot verziójába (PV2012) konvertáljuk. A konvertálást a kép előnézeti területének jobb alsó sarkában lévő felkiáltójel ikonra kattintva indítjuk.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr2613046584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása