Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: GstarCAD 2016 Biblia e-book

2018. május 20. - Mercator

Ajánljuk: GstarCAD 2016 Biblia e-book

1194 oldal/31,5 MB, Formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-899-4

Betekintés a könyvbe!

A GstarCAD 2016 Biblia kötet egyben tartalmazza mindazt, amit a külön kiadott kötetek részenként.

Mérnökök, tervezők, műszaki szerkesztők és rajzolók olyan eszközöket kapnak ezzel a szoftverrel kezükbe, amelyekkel más tervezőrendszerek nem, vagy csak elvétve rendelkeznek. A GstarCAD 2016 minden síkbeli rajzszerkesztési funkció mellett még a térbeli modellezési feladatokhoz tartozó utasításokkal is rendelkezik. Ugyanakkor programozható és külső adatbázisokhoz is kapcsolható. E funkciók teszik a gyakorlott felhasználók számára igen hasznossá a programot (akár saját, akár a világszerte több ezer független fejlesztő alkalmazásait, építészeti, gépészeti, kultúrmérnöki stb. rendszereit is futtathatjuk GstarCAD környezetben).

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a GstarCAD 2016-os változatának használatához szükséges alapvető tudnivalókat. A Biblia kötet egyben tartalmazza mindezt az ismeretet, amelyet a fentebb bemutatott kötetek, sőt azt egy újabb fejezettel egészítettük ki. Ebben foglaltuk össze a hasznos webhelyeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr6113984304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása