Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

PowerPoint: Közös munka

2018. május 30. - Mercator

A 2010-es változattól kezdve egyszerre több társszerző dolgozhat a bemutatón. Korábban ezt csak egymás után, a dokumentumtárból kivett fájlon végezhettük, amikor a következő munkatárs csak a dokumentumtárba vissza­helyezett fájlon dolgozhatott. Esetleg több fájl készült, amelyet aztán egyesíteni kellett. Most a társszerzőknek nem felváltva kell dolgozniuk a bemutatón. A Fájl/Információ/Bemutatóvédelem paranccsal beállíthatjuk, hogy kik nyithatják meg a dokumentumot.

powerpoint_2010_korrektura.jpg

A bemutatót célszerű szakaszokra bontani, ami a diák egy speciális csoportosítását jelenti. A szakaszba tartozó diák külön elnevezhetők, nyomtathatók és rajtuk effektusokat alkalmazhatunk. A szakaszokba rendezett diasorozat könnyebben kezelhető, a diák gyorsabban megtalálhatók.

A bemutatók egyesítését továbbra is külön eszközzel támogatja a program. A bemutatók összehasonlítása és egyesítése akkor is hasznos, ha egy bemutatónak különféle változatait készítjük el, illetve több verziót használunk fel egy újabb előállítására.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr514012438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása