Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

GstarCAD 2018 Std - Kezdő lépések (angol változat) e-book

2018. július 02. - Mercator

Ajánljuk: GstarCAD 2018 Std - Kezdő lépések (angol változat) e-book

187 oldal/6,8 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5867-42-2

Betekintés a könyvbe!

Mérnökök, tervezők, műszaki szerkesztők és rajzolók olyan eszközöket kapnak ezzel a szoftverrel kezükbe, amelyekkel más tervezőrendszerek nem, vagy csak elvétve rendelkeznek. A GstarCAD 2018 Standard angol nyelvű változata minden síkbeli rajzszerkesztési funkció mellett még részlegesen a térbeli modellezési feladatokhoz tartozó utasításokkal, hálórajzoló parancsokkal is rendelkezik. Ugyanakkor programozható és külső adatbázisokhoz is kapcsolható. E funkciók teszik a gyakorlott felhasználók számára igen hasznossá a programot (akár saját, akár a világszerte több ezer független fejlesztő alkalmazásait, építészeti, gépészeti, kultúrmérnöki stb. rendszereit is futtathatjuk GstarCAD környezetben). A Standard változat nélkülözi a Professional változat néhány szolgáltatását, így nem készíthetünk, csak felhasználhatunk dinamikus blokkokat, nem renderelhetünk, és nem készíthetünk szilárdtesteket, lemezeket. Természetesen ezek módosítási lehetőségei is korlátozottak.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a GstarCAD 2018 Standard, angol nyelvű változatának használatához szükséges alapvető tudnivalókat. Ebben a változatban több fontos továbbfejlesztés is történt, például az automatikus kiegészítés, dinamikus bevitel, tárgyraszter területén is.

Könyveinkben a program összes lehetőségét igyekeztünk ismertetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr6314087287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása