Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: Photoshop Elements 11 Képszerkesztés e-book

2019. május 05. - Mercator

Ajánljuk: Photoshop Elements 11 Képszerkesztés e-book

293 oldal/15,7 MB, formátum: PDF.

Betekintés a könyvbe!

Bár szinte minden, amit a programmal egy képen végezni tudunk manipulációnak számít, ezek mértéke szerint megkülönböztethetünk általános, az egész képre vonatkozó korrekciókat, helyi retusálást, drasztikus beavatkozásokat.

Könyvünkben ezekre mind kitérünk.

Ez a kötet a program összetettebb szerkesztő és képmódosító műveleteivel, képmanipulációs lehetőségeivel foglalkozik. Bemutatjuk a 7-es verzióban megjelent intelligens ecset, a Photoshop Elements 8-as verzióban megjelent új képegyesítési és képjavítási módszerek, a 9-es verzióban megjelent stílusmásolás, tartalomvédett javítás, valamint az összes grafikus hatás (köztük több a 11-es verzióban jelent meg), a 10. verzió új szövegeszközeinek, illetve a rétegek kezelését is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr4014809158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása