Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Word: Dokumentumszerkezet a navigáció panelen

2017. november 11. - Mercator

Navigálás ablaktáblát már régóta használtuk arra, hogy a dokumentum címsorszintjei alapján itt megjelenített részekre, egyetlen kattintással ugorjunk. A 2013-as verziótól ezt a funkciót is kiterjesztették. A Navigálás panelt a Nézet szalagfülön kapcsoljuk be. A Navigálás panelen is beállíthatjuk egy címsor helyi menüjében, hogy csak bizonyos címsorszintek jelenjenek meg, ahogyan korábban ezt a Vázlat nézetben tehettük.

word_2013_navigalas_panel_1.jpg

Ez segít a dokumentum szerkezetének áttekintésében. A többi paranccsal a dokumentum szerkezete akár átalakítható is, hiszen a címsorszint előléptethető (például Címsor 2szintről Címsor 1 szintre), lefokozható, új címsor és alcímsor hozható létre. A Címsor és tartalom kijelölése paranccsal kiválaszthatunk egy adott szintet, mely nagy segítség lehet, ha az adott szintet másolni vagy áthelyezni, egyedileg formázni szeretnénk.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr813232583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása