Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

PowerPoint 2010: PowerPoint Web App

2018. május 25. - Mercator

Az ingyenes – bár kevesebb szolgáltatást nyújtó – PowerPoint Web App segítségével a munkaasztalunktól távol is használhatjuk a PowerPointot bemutatók szerkesztésére és vetítésére. Ehhez a bemutatót egy olyan webkiszolgálóra kell feltölteni, amelyen telepítve vannak a Microsoft Office Web Apps alkalmazások, és a PowerPoint Web App használatával megnyithatjuk azt a böngészőben. A Web Apps alkalmazások futtatásához ugyanis elegendő egy böngésző. Az  Office Web Apps elérhető a Windows Live webhelyen vagy egy, a munkahelyünk által üzemeltetett, Office Web Apps alkalmazásokat futtató Microsoft SharePoint Foundation 2010-webhelyen.

powerpoint_2010_windows_live.jpg

Persze az ingyenes Office Web Apps alkalmazások lehetőségei igencsak korlátozottak a kereskedelmi forgalomba hozott változathoz képest (nézzük csak meg az alkalmazás szalagját, illetve a rajta elérhető parancsok számát).

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr2314000414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása