Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: InDesign CC 2015 Biblia (magyar változat), e-book

2020. január 21. - Mercator

Ajánljuk: InDesign CC 2015 Biblia (magyar változat), e-book

1005 oldal/36,3 MB, formátum: PDF.

ISBN: 978-963-365-453-8

Betekintés a könyvbe!

A CC 2015 verzió újdonságai:

A Creative Cloud Libraries könyvtárakból vett kellékek csatolhatók, így az azokat felhasználó projektekben a frissítés egyszerűvé vált.

Az Adobe Stock piactér mintegy 40 millió jogdíjmentes objektuma érhető el és licencelhető közvetlenül a programból. Ezeket is elmenthetjük saját Creative Cloud Libraries könyvtárunkba.

Integrálták az Adobe Comp alkalmazást a CC csomaggal, így az iPad eszközzel készített projektek oda-vissza megoszthatók a Creative Cloud Libraries könyvtáron keresztül.

A Mercury rendszer továbbfejlesztésének köszönhetően a nagyítás és kicsinyítés, valamint a mozgatás, lapozás sebessége kétszeresére gyorsult.

A bekezdések egyszerűen árnyékolhatóvá váltak.

Az Acrobat PDF mentési alapértelmezések beállításain finomítottak.

A CC 2015.1 verzió újdonságai:

Javítottak a kimeneti képek minőségén, melyek már 96 dpi felbontásúak lehetnek.

Technológiai előzetesként megjelent a Publish Online lehetőség, amellyel egyetlen kattintással közzétehetjük dokumentumainkat.

A dokumentum egyes szakaszaiban elérő oldalméreteket állíthatunk be, illetve többszörös oldalpárokat is alkalmazhatunk.

A CC 2015.2 verzió újdonságai:

Javítottak a Creative Cloud Libraries könyvtárak tartalmaiban való keresésen.

Továbbfejlesztették az online közzétételt, mely beépülők nélkül az összes választható nyelven elérhető, Twitteren és e-mail útján is megoldható. A megosztott dokumentumok felhasználásáról statisz­tikákat kapunk. A megosztott dokumentumok újbóli megosztása nem módosítja az eredeti URL-t, így ezek a címek kedvencek közé is elmenthetők.

Továbbfejlesztették az Adobe Comp CC-integrációt és újabb támogatást adnak az iPhone, iPad készülékekhez, melyek összekapcsolhatók egymással és asztali Creative Cloud alkalmazásainkkal.

A szimbólumokat kereshetővé tették a Karaktertábla panelen. Az OpenType továbbfejlesztésével valódi törteket alkalmazhatunk egyetlen kattintással.

Megjelent a Kezdő és Legutóbbi fájlok munkaterület, így az új panelról is létrehozhatunk, betölthetünk fájlokat.

Microsoft Surface Próra és minden Windows 8-as (vagy újabb) érintőképes készülékre optimalizált Érintés munkaterület jelent meg.

A CC 2015.3 verzió újdonságai:

Frissítették a PDF exportálás beállításait. Képernyős PDF olvasáshoz megadhatjuk a használt nyelvet. De beállíthatóvá vált a PDF olvasóban megjelenő címsor is.

A stílusok egyedi formázásának felismerésére kialakították a Stílusfelülírás-kiemelő szolgáltatást.

Átalakították a Mentés másként párbeszédpanelt, amelyen az alapértelmezett mentési hely a dokumentum megnyitási mappája lett.

Ismét módosítottak az online közzétételen. Most a Publish Online párbeszédpanelt dolgozták át, amely így kevésbé zsúfolt, áttekinthetőbb lett. De engedélyezhetővé vált a dokumentum további közzététele is az olvasók számára.

A CC 2015.4 verzió újdonságai:

Javítottak a Creative Cloud Libraries könyvtárakba helyezett tartalmak védelmén, csak az objektumokat létrehozók módosíthatnak a tartalmon, a többiek csak olvashatják.

Új, szűrhető, módosított kereséssel frissült a Könyvtárak panel. Javítottak az Adobe Stock piactéri kereséseken is.

Átalakították a felhasználói felületet is, hogy a nagyobb ikonok jobban láthatók legyenek a nagy szélességű (HiDPI) monitorokon. Csökkentették a panelek zsúfoltságát is.

Mac rendszereknél a megjelenítési minőség romlása nélkül növelték a grafikus teljesítményt kicsinyítésnél és nagyításnál, görgetésnél, pásztázásnál.

A munkát megszakítás nélkül végezhetjük megosztott hálózatról megnyitott dokumentumokon még a kapcsolat megszakadásakor is.

Az Adobe Portolio programot használhatjuk InDesign elrendezéseink bemutatására, amelyben saját kezdő és elérhetőségeinket tartalmazó oldalakat is létrehozhatunk.

A Színtárak panelen név és színérték szerint rendezhetők a színek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr2615419798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása