Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Word 2013: Könyvjelzők beillesztése

2017. október 30. - Mercator

A könyvjelző a dokumentumban olyan hely vagy kijelölt szöveg, amelyre név szerint hivatkozhatunk. A Word ehhez a helyhez az általunk megadott nevet rendeli. Könyv­jel­zők segítségével mozgunk a dokumentum­ban és azokat használjuk fel kereszthivatko­zások beszúrásához is. A Beszúrás szalag Hivatkozások/Könyvjelző parancsával vagy a Ctrl+Shift+F5 billentyű­kombinációval szúrunk be könyvjelzőt a doku­mentumba a kurzor aktuális pozíciójára. A beszúrás előtt kijelölhetünk akár egy nagyobb területet is, ekkor a könyvjelzővel a teljes, kijelölt részt jelöljük meg, amire később hivatkozhatunk.

word_2013_konyvjelzo.jpg

Akönyvjelzőkkel hivat­kozhatunk a meg­jelölt oldalra, képre, közvetlenül a könyv­jelzővel megjelölt ol­dalra lehet ugrani stb. Ebben a párbeszédpanelben a könyv­jelzőket törölni is lehet (Törlés). A könyvjelzők listáját rendezhetjük nevük (Név) szerint vagy előfordulási helyük szerint (Hely).

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr7813116660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása