Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Corel Photo-Paint X6: Videó tanfolyamok és tankönyv

2017. november 01. - Mercator

A Súgó menü Videó tanfolyamok parancsával megjelenített ablakból indíthatjuk a telepítő lemezről vagy az internetről elérhető videofájlok lejátszását (lásd az ábrát). A bejelentkező üdvözlőképernyő Tanulási segédlet lapján, a További videók hivatkozásra kattintva szintén az ábra szerinti videó lejátszó ablakot jeleníthetjük meg.

corel_photo-paint_x6_video.jpg 

Sajnos a legtöbb itt található anyag a CorelDRAW programra vonatkozik (bár egyes anyagok értelemszerűen érvényesek a fotószerkesztő programra is), ritka a kimondottan a Corel Photo-Paint programot feldolgozó videó.

A Súgó menüből és az üdvözlőképernyő Segédkönyv hivatkozásával jeleníthetjük meg a Corel PHOTO-PAINT tankönyvét. Ebben a kezdők számára igen használható formában, feladat szerinti csoportosításban kapjuk a program legfontosabb eszközeinek ismertetését. A tankönyv öt „fejezetét” a CorelTUTOR paranccsal, illetve hivatkozással jelenítjük meg. Valójában ezek a fejezetek a programhoz mellékelt elektronikus Segédkönyv részei.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr1313126714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása