Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Windows 7: Jelszóházirend

2017. november 09. - Mercator

A Jelszóházirend foglalja össze a jelszó használatával kapcsolatos paramétereket. A beállításhoz válasszuk a konzolfa Fiókházirend/Jelszóházirend elemét (lásd az ábrát). Válasszuk ki a konzol jobb oldali részén a módosítandó jellemzőt, majd adjuk ki a Művelet vagy a helyi menü Tulajdonságok parancsát. Ezzel egyenértékű, ha a megfelelő jellemzőre kétszer kattintunk. A kiválasztott jellemzőtől függő párbeszédpanelen adjuk meg a tulajdonság új értékét.

windows_7_jelszohazirend.jpg 

A párbeszédpaneleken megadható kapcsolók és numerikus mezők minden fel­hasz­nálóra érvényesek, ezeket nem felhasználónként adjuk meg, így ezeket a rendszerszintű beállítások közé soroljuk. Az adminisztrátor által elvégzett beállításokat a rendszer megőrzi és már a következő gépindításkor alkalmazza.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr313215655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása