Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

GroupWise 8: Panelek testre szabása

2017. november 18. - Mercator

A levelező rendszer által rendelkezésünkre bocsátott alapértelmezett panelbeállítás nem mindenkinek felel meg. A testre szabással sokkal inkább munkamódszerünknek megfelelő felületet alakíthatunk ki. Az első testre szabási lehetőség, hogy a panelek határait húzással áthelyezve nagyobb területet biztosíthatunk naptárunk, levelező listánk vagy éppen a levélbetekintő számára.

groupwise8_levelbetekinto_panelek.jpg

A levelező lista alapértelmezés szerint a Feladó, Tárgy, Üzenet állapota, Dátum oszlopokat tartalmazza. Ezek rendezettségének irányát az oszlopfejre kattintva változtathatjuk meg.

A panelek fejlécének és szövegének színét, méretét a fejléc helyi menüjének (Fejléc színe, Fejléc szövegének színe, Fejléc betűmérete) parancsokkal módosítható. Ezen kívül paneltől függően változtathatunk a panelben megjelent információkon. Például a levelező lista esetében fentebb bemutatottak szerint, a levélbetekintő panel esetében az ábra szerinti módosítások hajthatók végre.

Az ábrán felül látható eszköztár helyi menüjének Eszköztár testreszabása parancsával módosíthatjuk az ikonok számát, megjelenését.

groupwise8_panelek_beallitasa.jpg

A panelek tartalma, megjelenítése alapvetően a kapcsolódó mappa kiválasztása után állítható be. Célszerű az Alapkönyvtár kiválasztása után, a Jellemzők paranccsal, vagy ikonnal kezdeni. Ekkor megjelenik a mappa jellemzői párbeszédpanel, amelynek Panelek testreszabása gombjával indítható a panelek elrendezésének és tartalmának beállítása. Új panelt is itt hozhatunk létre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr5513300115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása