Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Word: Különleges beillesztés

2017. november 21. - Mercator

A vágólapra másolt tartalom különleges beszúró utasítása a Kezdőlap szalag Beillesztés gomb­menüjének Irányított beillesztés parancsa (lásd az ábrát), amellyel a vágóasztal utolsó elemét szúrhatjuk be, esetlegesen szerkesztve (Csatolás). Ez utóbbi annyit jelent, hogy a kapcsolat később aktualizálható, azaz az eredetin bekövetkező változásokat átvezeti a rendszer a dokumentumba fűzött részeken is.

 word_2013_iranyitott_beillesztes.jpg

Az Ikonként látszik jelölő­négyzetet bekapcsolva a beszerkesztett objektumot a neki megfelelő ikon jelöli a dokumentumban. Ha erre az ikonra duplán kattintunk, akkor továbbszerkeszthetjük az objektumot. Most a beillesztés tulajdonságait univerzálisan, a beállítás megváltoztatásáig minden beillesztésre vonatkozó módon A Word beállításai párbeszédpanel Speciális lapján adjuk meg.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr5113339151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása