Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

InDesign CS6: Exportálási fejlesztések

2017. november 28. - Mercator

Az exportálási fejlesztések nem feltétlenül pozitívak. Valakinek biztos fog hiányozni a Buzzword, SVG és tömörített SVG export lehetősége. Megszűnt viszont a Fájl menü Exportálás almenüje. Az összes, korábban ott megtalálható lehetőség beépült a Fájl menü Exportálás parancsával megjeleníthető párbeszédpanelbe. Ezeket a Fájl típusa listában választhatjuk ki.

indesign_cs6_beagyazott_betutipusok.jpg

Újdonság, hogy az SWF exportálása párbeszédpanelen megjelennek a használt betűtípusok licencadatai. A Betűtípus licenc-adatai gombra kattintva részletesebb tájékoztatást kaphatunk a kiválasztott karakterkészletről, amelyet az Adobe honlapján olvashatunk. Ennek alapján dönthetünk a végleges közzétételről, illetve esetleg a licenc megvásárlásáról.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr3913399499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása