Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Corel PHOTO-PAINT 2017 - Testre szabás, e-book

2018. január 03. - Mercator

Ajánljuk: #Corel PHOTO-PAINT 2017 - Testre szabás e-book

143 oldal/2,3 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5782-93-0

Betekintés a könyvbe! 

A testre szabási funkciókat munkakörnyezetünk alakítása érdekében alkalmazzuk, hogy az optimális legyen a könnyű, gyors munkavégzés és nem utolsósorban kellemes, ergonómiai feltételek szempontjából.

Ebben a kötetben a program kezelő felületeinek átalakítási lehetőségeiről esik szó. A testre szabáshoz hozzátartozik a rajzeszközök alapértelmezett tulajdonságainak beállítása is, amelyet az egyes rajzeszközök bemutatásánál korábban részleteztünk.

Itt a menüszerkezet és az eszköztárak, dokkolók, ikonok átalakítását, a program működésének alapvető befolyásolását tárgyaljuk. Csaknem ezer ikon elhelyezésével, funkcionalitásával gazdálkodhatunk. Újdonságként megváltoztatták az összes ikont és a felhasználói felület beállítási lehetőségeit.

A kötet a program gyorsreferenciájaként is használható, hiszen az összes ikont, menüparancsot bemutatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr5713544727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása