Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

TurboCAD Expert 2017 - Rajzméretezés és szövegkezelés e-book

2018. május 17. - Mercator

Ajánljuk: #TurboCAD #Expert 2017 - Rajzméretezés és szövegkezelés e-book

89 oldal/2,6 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-965-6

Betekintés a könyvbe

Elektronikus könyvünkben a rajzméretezéssel és szövegkezeléssel kapcsolatos tudnivalók mellett bemutatjuk a stílusok használatát, a működést szabályozó méretezési alapbeállításokat is (amelyek AutoCAD kompatibilisek).

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a TurboCAD Expert 2017-es változatának méretező és szöveges rajzelemek létrehozásával kapcsolatos tudnivalóit. Ebben a verzióban a bekezdéses szöveg rajzelem módosítását, formázását egyszerűsítették. Most az összes eszköz elérhető a Text Editor palettáról, viszont így feleslegessé vált a Character eszköztár.

A méretezési rendszerváltozók is módosíthatók a TurboCAD Explorer paletta Supported Files/Drawing_Defaults állományának szerkesztésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr7713965494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása