Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

#Photoshop #Elements 9: Stílusok másolása

2018. június 04. - Mercator

#Photoshop #Elements 9: Stílusok másolása

A program 9. verziójába is hasznos újdonságok és továbbfejlesztések kerültek. Ezek egy része annyira új, hogy még a Photoshop CS5-ben, vagy a Lightroom 3-ban sincs megfelelő, hasonló funkció (például ilyen a stílusmásolás) vagy éppen a professzionális Photoshop CS5-ből került át a Photoshop Elementsbe (például ilyen a tartalomfüggő kitöltés).

photoshop_elements_9_stilusok_masolasa.jpg
A már sok mindenre (képjavítás, panorámakép készítés) használt Photomerge technológia egy újabb továbbfejlesztésének köszön­hetően rendkívül mértékben feldobhatjuk kissé unalmas, szokványos képeinket, ha arra egy mozgalmasabb kép hangulatát idéző stílust vagy akár a másik kép árnyalatait is átmásoljuk. A stílusmásoláshoz a szervezőben választjuk ki a módosítandó képet, majd a File/New/Photomerge Style Match paranccsal betöltött kép­szerkesztőben végezzük el a mintaképek betöltését, a stílus kiválasztását és másolását. Ezzel, mint a következő ábrákon látható, gyökeresen átalakítjuk a képet.

Bővebben

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr6514019762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása