Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Könyvismertető: Corel PHOTO-PAINT 2018 - Képmanipuláció e-book

2018. június 26. - Mercator

Ajánljuk: Corel PHOTO-PAINT 2018 - Képmanipuláció e-book

204 oldal/12,3 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5867-71-2

Betekintés a könyvbe!

Bár szinte minden, amit a programmal egy képen végezni tudunk manipulációnak számít, ezek mértéke szerint megkülönböztethetünk általános, az egész képre vonatkozó korrekciókat, helyi retusálást, drasztikus beavatkozásokat. E-könyvünkben ezekre, illetve az X6-os változatban megjelent Smart Carver eszközre, valamint a program összes újdonságára, köztük a gyógyecset használatára mind kitérünk.

Az e-book nem követi szorosan a professzionális fotósok által ajánlott képfeldolgozási folyamatot. Ennek oka az, hogy a könyv felépítésénél előbb a színkezelés alapismereteit tartottuk fontosnak tárgyalni, és csak később a kép manipulációjával, drasztikus átalakításával járó folyamatokat bemutatni. Eközben igyekeztünk a program teljességét is ábrázolni.

Ebben a kötetben a program leglényegesebb funkcióival, a képfeldolgozással, képkorrekcióval foglalkozunk. Mielőtt azonban e részeket tárgyalnánk, fontosnak tartjuk bemutatni azt is, hogyan kezeli a program a színeket, milyen színmódok közül választhatunk. Részletesen tárgyaljuk a rétegek, objektumok kezelését, valamint a képmódosító eszközök használatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr4414073367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása