Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ashampoo Office Presentations 2018 (magyar)

2018. augusztus 14. - Mercator

Ashampoo Office Presentations 2018 (magyar)

210 oldal/9,6 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5867-88-0

Betekintés a könyvbe!

A Presentations az Ashampoo Office programcsomag bemutatókészítő programja, amellyel PowerPoint kompatibilis, látványos bemutatók állíthatók össze. A 2018-as változat legnagyobb újdonsága, hogy itt is bevezették a Microsoft Office csomagból megismert szalagos felhasználói felületet.

Az első fejezet az újdonságok áttekintése után, nagy általánosságban ismerteti a prezentációs munkát, vagyis az előadások, elképzelések látványos bemutatását szolgáló program használatát, lehetőségeit. Aki már meglehetős gyakorlattal rendelkezik e területen, az térjen át a további fejezetekre, ahol a program olyan lehetőségeit írjuk le, amelyek még az első fejezetben ismertetett, alapvető munkák végzését is megkönnyítik. A harmadik – részletes – fejezet a Presentations 2018 prezentációk formázásával, objektumok beágyazásával és a program külső kapcsolataival foglalkozik. Ezek a részek a haladók számára készültek. E részek megértéséhez a használatot bevezető első két fejezet szinte készségszintű ismerete szükséges. Mindenképpen megéri azonban a fáradságot e fejezetek áttanulmányozása, mert a program igazán hatékony, szinte iparszerű használata az ott leírtak segítségével oldható meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr3514179609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása