Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: ProgeCAD 2014 Biblia e-book

2018. augusztus 20. - Mercator

Ajánljuk: ProgeCAD 2014 Biblia e-book

986 oldal/30 MB, formátum: PDF.

ISBN: 978-963-365-772-0

Betekintés a könyvbe!

Ennek az elektronikus könyvnek a ProgeCAD 2014 magyar nyelvű változata az alapja.

Mérnökök, tervezők, műszaki szerkesztők és rajzolók olyan eszközöket kapnak ezzel a szoftverrel kezükbe, amelyekkel más tervezőrendszerek nem, vagy csak elvétve rendelkeznek. A progeCAD minden síkbeli rajzszerkesztési funkció mellett még a térbeli modellezési feladatokhoz tartozó utasításokkal is rendelkezik. Ugyanakkor programozható és külső adatbázisokhoz is kapcsolható. E funkciók teszik a gyakorlott felhasználók számára igen hasznossá a programot (akár saját, akár a független fejlesztők alkalmazásait, építészeti, gépészeti, kultúrmérnöki stb. rendszereit is futtathatjuk progeCAD környezetben).

E könyvünkben a progeCAD alacsony árszintű, de tudásában a piacvezető AutoCAD programmal is versenyképes műszaki rajzprogramjának kezeléséhez szükséges alapvető információkat találja meg a kedves Olvasó. Tárgyaljuk a program telepítését, a legfontosabb beállításokat, a súgó kezelését, a koordináta rendszereket és az adatbevitelt, valamint a tárgyraszter használatát. Kitérünk a rajzelemek létrehozására, módosítására, a fóliák, méretezések, szövegek kezelésére, valamint a rendszerváltozókra és a program testre szabására is. Másszóval ez a kötet mindent egyben tartalmaz, ami a témában korábban külön kötetekben (lásd fentebb) megjelent.

Könyveinkben a program összes lehetőségét igyekeztünk ismer­tetni, számos esetben azonban terjedelmi okokból a bemutatás mélysége nem érhette el az eredeti (bár nyilván jóval drágább) kézikönyvekét. Minden olyan esetre, ami­kor az adott problémát nem tudjuk elég világosan megérteni ebből a könyvből, java­soljuk a program oktató rendszerének, illetve a gyári kézi­köny­veknek áttekintését. Ezek megtekinthetők a súgóból, illetve a gyártó webhelyéről, például a http://www.progesoft.com/ oldalról.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr3914190687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása