Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: AutoCAD 2019 Biblia (magyar változat) e-book

2018. szeptember 24. - Mercator

Ajánljuk: AutoCAD 2019 Biblia (magyar változat) e-book

1689 oldal/47,3 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5782-60-2

Betekintés a könyvbe!

Ez az e-könyv tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD 2019-es változatának síkbeli és térbeli rajzelemekkel kapcsolatos összes, fontosabb tudnivalóját. Ezek többek közt a dinamikus blokkoknak, dinamikus adatbevitelnek, új palettáknak, nézetbeállításoknak, modellezésnek, pontfelhő kezelésnek, asszociatív rajznézeteknek köszönhetően kissé megszaporodtak már az előző változatban. A kötetben mutatjuk be a telepítést, a rajzi segédeszközök, valamint a koordináta-rendszerek használatát és az állománykezelést, beleértve az Autodesk 360 felhőalapú megoldásainak kezelését is. A kötet végén egy külön fejezetet szentelünk a programmal foglalkozó webhelyeknek, amelyek hiperhivatkozásaira elegendő rákattintani…

A 2019-es változat újdonságai:

Újratervezték a felhasználói felület ikonjait. A rajznézeteket az előfizetők számára a jogosultságok szabályozásával megoszthatóvá tették, így a rajzokról könnyen visszajelzést is kaphatunk még a tervezési fázisban (a dwg fájlok megosztása nélkül). A megosztott nézetek panel az alkalmazás menüből Együttműködés szalagról érhető el. Az objektumtulajdonságok megosztása külön szabályozható. A nézetek megtekintéséhez ingyenes Autodesk Viewer használható.

Megjelent a dwg rajzok összehasonlítása funkció. A rajzokat most már a felhőbe, webes és mobil fiókba is menthetjük, hogy azok könnyen elérhetők legyenek a terepen is. Ehhez az új AutoCAD mobil alkalmazás szintén segítséget nyújt. A PDF fájlokból importálhatjuk nemcsak a geometriát, hanem az SHX betűtípusokat, rétegeket, raszterképeket, kitöltéseket, TrueType szövegeket is.

Továbbfejlesztették a nagyítás, rajzmozgatás, megjelenítési sorrend, fóliatulajdonság módosítás műveleteket, amelyek végrehajtási sebessége így kétszer gyorsabb lett.

Megjelent hét új parancs (ÖSSZEHASONLÍT, ÖSSZE­HASONLÍTINFÓ, OPENFROMWEBMOBILE, SAVETOWEB­MOBILE, MEGOSZTOTTNÉZETEK, MEGOSZTOTTNÉZETEK­BEZÁR, NÉZETMEGOSZT) és 20 új rendszerváltozó, míg a köztes 2018.1 változatban megjelent egy új parancs (ÚJNÉZET), és négy rendszerváltozó. Ezek a változások most egyszerre jelentek meg az AutoCAD LT verzióban is.

Sajnos a program követelményei is megnőttek a hardverrel szemben.

Extra könyvajánló: E-book csomagunk jelentős kedvezménnyel kapható, ráadásul mindegyik megvásárolt licenc érvényes egyszerre egy asztali és egy mobil eszközön telepítésre, így valójában még jelentős, pénztárca-barát, 50 %-os árkedvezményt is nyújt. Tehát egyet fizet, kettőt kap!

Kapcsolódó bejegyzések

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr4614258857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása