Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: Photoshop Elements 2018 - Képszerkesztés e-book

2018. december 28. - Mercator

Ajánljuk: Photoshop Elements 2018 - Képszerkesztés e-book

308 oldal/17,0 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-064-7

Betekintés a könyvbe!

Amit a programmal egy képen végezni tudunk, az általában manipulációnak számít. Ezek mértéke szerint megkülönböztethetünk általános, az egész képre vonatkozó korrekciókat, helyi retusálást, drasztikus beavatkozásokat. E-könyvünkben ezeket mind részletesen bemutatjuk.

Ez a kötet a Photoshop Elements program összetettebb szerkesztő és képmódosító műveleteivel, képmanipulációs lehetőségeivel foglalkozik. A gyorsjavítást, illetve a kézen fogva vezetett képjavítási módszereket az előző kötet tárgyalta. Ebben a könyvben mutatjuk be az intelligens ecset, a képegyesítési és képjavítási módszerek, a stílusmásolás, tartalomvédett javítás, valamint az összes grafikus hatás, a  szövegeszközök, illetve a rétegek, köztük a korrekciós rétegek használatát is. Kitérünk a 2018-as verzió újdonságaira is, mint például az automatikus kijelölésre, a zárt szemek felnyitására, a háttércserére, az akvarell hatásra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr1414518354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása