Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Illustrator CC - Rajzolás és módosítás (magyar változat)

2019. január 12. - Mercator

Ajánljuk: Adobe Illustrator CC - Rajzolás és módosítás (magyar változat) 

216 oldal/7,5 MB, formátum: PDF

ISBN:  978-963-365-136-0

Betekintés a könyvbe!

Az Adobe Photoshop és Illustrator programjaiban jelent meg először több olyan hasznos eszköz és tulajdonság, funkció amelyet előbb vagy utóbb a konkurens programok fejlesztői is átvettek. Ezek közé tartozik a rétegek kezelése (amikor a kép jellemző részeit különböző rétegekre helyezzük és rétegenként módosítjuk), vagy a beépülők, azaz a „plugin”-ek használata (ezek egy külön könyvtárban elhelyezkedő, esetleg más fejlesztőtől származó, speciális funkciójú fájlok, külön programok, amelyek betöltés után beépülnek a program menürendszerébe).
E kötetben részletesebben tárgyaljuk a legfontosabb rajzeszközök, a Toll és a Ceruza, valamint a festéshez használt Ecset, illetve a Képszóró eszköz használatát, beleértve az egyedi ecsetvonások, szimbólumok kialakítását is. A fő rajzeszközök részletezése után mutatjuk be a létrehozott Bézier görbék utólagos kiválasztásának, majd szerkesztésének lehetőségeit. Az első fejezet végén térünk ki a program szövegkezelésére, később mutatjuk be a rajz és elemeinek módosítását, a hatások alkalmazását, a rétegek és vágógörbék, valamint a perspektívarács kezelését. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr8914557416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása