Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: ProgeCAD 2018 - Rendszerváltozók e-book

2019. március 21. - Mercator

Ajánljuk: ProgeCAD 2018 - Rendszerváltozók e-book

117 oldal/2 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5810-45-9

Betekintés a könyvbe!

E-könyvünk alapja a progeCAD 2018 angol nyelvű változata volt.

Elektronikus kötetünkben, melyet a korábbiakhoz hasonlóan, könyvsorozat részeként adunk ki, az IntelliCAD alapokon kifejlesztett, olasz gyártmányú progeCAD programcsalád professzionális műszaki tervező, rajzoló programját tárgyaljuk. A program kidolgozásakor az AutoCAD-del teljes kompatibilitásra törekedtek. Ez megjelenik abban is, hogy ugyanazt a natív dwg rajzformátumot használja, mint az AutoCAD. A felhasználói felület, a parancsok neve, és az ikonok formája is igyekszik a kvázi iparági szabvány AutoCAD-hez igazodni.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a progeCAD 2017 angol nyelvű változatának rendszerváltozókkal és rajzelemek lekérdezésével kapcsolatos tudnivalóit. Ezek nagy részben szintén megegyeznek az AutoCAD változóival, ahol eltérés van, ott külön szövegesen, és színezéssel utalunk az implementáció hiányára. A 2017-es változatban 106 új rendszerváltozó jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr2214706120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása