Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: AutoCAD LT 2019 - Kezdő lépések (angol változat) e-book

2019. március 25. - Mercator

Ajánljuk: AutoCAD LT 2019 - Kezdő lépések (angol változat) e-book

317 oldal/15 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5782-63-3

Betekintés a könyvbe!

Ez az e-könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD LT 2019-es változatának rajzelemek létrehozásával kapcsolatos alapvető tudnivalóit, amelyek feltétlenül szükségesek a program használatához. Az újdonságokon túl bemutatjuk a program környezetét, telepítését, a súgó kezelését, a projektek létrehozását, a rajzi segédeszközök és a koordináta rendszerek alkalmazását, valamint az adatbevitel módját és a pontos rajzolás módszereit. Részletesen tárgyaljuk az A360 felhőbeli szolgáltatás elérését rajzok – a változatban teljesen megújult – megosztását is.

A 2019-es változat újdonságai:

Újratervezték a felhasználói felület ikonjait. A rajznézeteket a jogosultságok szabályozásával megoszthatóvá tették, így a rajzokról könnyen visszajelzést is kaphatunk még a tervezési fázisban. Megjelent a dwg rajzok összehasonlítása funkció. A rajzokat most már a felhőbe, webes és mobil fiókba is menthetjük, hogy azok könnyen elérhetők legyenek a terepen is. Ehhez az új AutoCAD mobil alkalmazás szintén segítséget nyújt. A PDF fájlokból importálhatjuk nemcsak a geometriát, hanem az SHX betűtípusokat, rétegeket, raszterképeket, kitöltéseket, TrueType szövegeket is.

Továbbfejlesztették a nagyítás, rajzmozgatás, megjelenítési sorrend, fóliatulajdonság módosítás műveleteket, amelyek végrehajtási sebessége így kétszer gyorsabb lett.

Megjelent hét új parancs (COMPARE [ÖSSZEHASONLÍT], COMPAREINFO [ÖSSZEHASONLÍTINFÓ], OPENFROMWEBMOBILE, SAVETOWEBMOBILE, SHAREDVIEWS [MEGOSZTOTTNÉZETEK], SHAREDVIEWSCLOSE [MEGOSZTOTTNÉZETEKBEZÁR], SHAREVIEW [NÉZETMEGOSZT]) és 20 új rendszerváltozó, míg a köztes 2018.1 változatban megjelent egy új parancs (NEWVIEW [ÚJNÉZET]), és négy rendszerváltozó. Ezek a változások most egyszerre jelentek meg az AutoCAD és LT verzióban is.

Sajnos a program követelményei is megnőttek a hardverrel szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr6914715035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása