Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: Excel 2019 - Haladóknak (magyar változat) e-book

2019. április 09. - Mercator

Ajánljuk: Excel 2019 - Haladóknak (magyar változat) e-book

363 oldal/ 17,7 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5810-82-4

Betekintés a könyvbe!

A kötetben foglalkozunk a táblázatokkal, kimutatásokkal, objektumok kezelésével. Részletesen tárgyaljuk a diagramok létrehozását és formázását, amelyek szintén jelentősen eltérnek a program korábbi változataiban megismertektől. A legfontosabb, hogy – a kimutatás ajánláshoz hasonlóan – megjelent a diagram ajánlás, a diagram elemeinek elrendezésére szolgáló szalag megszűnt, helyette új vezérlőelemek jelentek meg a Tervezés szalagon és a diagram mellett. A formázások túlnyomó részét pedig nem párbeszédpanelen, hanem munkaablakban végezzük. A kötetben tárgyaljuk még a makróhasználatot és a kapcsolatot más alkalmazásokkal, végül kitérünk a PowerPivot kimutatások létrehozására is.

Részletesen bemutatjuk az Excel 2016-ban megjelent 3D térképek, valamint a Power View jelentések használatát is. Sajnos ezek alkalmazásában a 2019-es változatban még gondok akadnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr6014749827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása