Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: PowerPoint 2019 - Objektumok (magyar változat), e-book

2020. április 18. - Mercator

Ajánljuk: PowerPoint 2019 - Objektumok (magyar változat), e-book

162 oldal/12,1 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5867-16-3

Betekintés a könyvbe!

A Microsoft Office PowerPoint 2019 – Alapok kötetben foglalkoztunk a bemutatók és a programhasználat alapvető tudnivalóival. Ebben a kötetben a bemutatóba építhető objektumokkal kapcsolatos műveleteket, illetve egyéb szolgáltatásokat tárgyaljuk, amely inkább a haladó programhasználat körébe tartozik. Ezekkel az objektumokkal az Office többi programjához hasonlóan összetettebb mondanivalót is kifejezhetünk, illetve előadásunkat multimédiás betétekkel színesíthetjük. E részek megértéséhez a használatot bevezető első kötet szinte készségszintű ismerete szükséges.

A PowerPoint számos objektumot képes kezelni, azaz majdnem minden, a számítógépünkre telepített alkalmazásból (a CorelDraw!-tól a WordPerfect objektumokig) származó kimenetet be tud építeni saját bemutatóiba. Ezek lehetnek beillesztett (ténylegesen a bemutatóban helyet foglaló) vagy csatolt (a kapcsolt állományról csak a csatolási – tárolási, azaz fellelhetőségi információkat a PowerPoint bemutatóba építő) objektumok. Az objektumok formázása megváltozott a 2013-as verzióban, illetve új, képernyőfelvétel objektum jelent meg a 2016-os verzióban, ikonok, 3D objektumok a 2019-es változatban, ezeket szintén részletesen bemutatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr3415621658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása