Bónusz: e-book hírek, ajánlások, köztük ingyenes letöltési hivatkozásokkal

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Hírek, tippek az IT és telekom világából

Ajánljuk: TurboCAD LTE Pro 9 - Rajzelemek, e-book

2020. szeptember 25. - Mercator

Ajánljuk: TurboCAD LTE Pro 9 - Rajzelemek, e-book

170 oldal/7,3 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-748-5

Betekintés a könyvbe!

A legújabb CAD programokban a termelékenység növelése javára alakították ki a dinamikus adatbevitelt, így a grafikus mutató mellett érhetők el a parancssor egyes funkciói és a visszajelzést is itt kapjuk. A dinamikus prompt a rajzolt görbe jellegzetességeit jeleníti meg az aktuális pont mellett, és lehetőségeket biztosít a rajzolási opciók választására.

Ez az elektronikus könyv a TurboCAD LTE 9 rajzelemeit ismerteti és bemutatja azok létrehozási módját.  Kitérünk a parametrikus fogaskerék rajzolásra, a csillagsokszög létrehozására, a pontfelhőkre és az építészeti rajzelemek létrehozására is.

A TurboCAD LTE program az AutoCAD LT, vagy CorelCAD programok olcsó alternatívája, letölthető a gyártó webhelyéről.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a TurboCAD LTE Pro 9-es változatának rajzelemek létrehozásával kapcsolatos tudnivalóit.  Ezek több helyen jelentősen bővültek a „sima” LTE verzióhoz képest, melyben például nem lehetett építészeti objektumokat létrehozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ict-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr2316214468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása